Bewerkbare documenten opslaan

Met ABBYY FineReader kunt u OCR-resultaten in bewerkbare indelingen opslaan. Bedenk bij het kiezen van een indeling hoe u het document wilt gebruiken.

DOC(X)/RTF/ODT

U kunt de tekst als volgt opslaan als DOCX/RTF/ODT:

• Klik op de pijl naast de Opslaan als knop op de hoofdwerkbalk en selecteer Microsoft Word-document, RTF-document of ODT-document. Als de indeling die u nodig hebt niet voorkomt in de lijst, selecteert u In andere indelingen opslaan... en in het dialoogscherm dat wordt geopend selecteert u de gewenste indeling. U kunt ook klikken op Bestand > Opslaan als en de vereiste opslagindeling selecteren.

Het document wordt opgeslagen in de indeling die u hebt opgegeven. Om de opslagopties te wijzigen, klikt u op de Opties... knop in het opslagdialoogvenster en selecteert u de gewenste opslagopties op het DOC(X)/RTF/ODT tabblad.

Als u maar een paar pagina's van het document wilt opslaan, kunt u in het Pagina's deelvenster de pagina's selecteren die u wilt opslaan en in het snelkoppelingsmenu klikt u op Opslaan als > Microsoft Word-document. RTF-document ODT-document

Aanvullende opslagopties kunt u selecteren op het Indelingsinstellingen > DOC(X) / RTF / ODT tabblad van het Opties dialoogvenster (klik op Gereedschappen > Opties... om dit dialoogvenster te openen).

PPTX

U kunt de tekst als volgt in de PPTX-indeling opslaan:

• Klik op de pijl naast de Opslaan als knop op de hoofdwerkbalk en selecteer Microsoft PowerPoint-presentatie. Als de indeling die u nodig hebt niet voorkomt in de lijst, selecteert u In andere indelingen opslaan... en in het dialoogscherm dat wordt geopend selecteert u de gewenste indeling. U kunt ook klikken op Bestand > Opslaan als > Microsoft PowerPoint®-presentatie.

Het document wordt opgeslagen in de PPTX-indeling. Om de opslagopties te wijzigen, klikt u op de Opties... knop in het opslagdialoogvenster en selecteert u de gewenste opslagopties op het PPTX tabblad.

Als u maar een paar pagina's van het document wilt opslaan, kunt u in het Pagina's deelvenster de pagina's selecteren die u wilt opslaan en in het snelkoppelingsmenu klikt u op Opslaan als > Microsoft PowerPoint-presentatie.

Aanvullende opslagopties kunt u selecteren op het Indelingsinstellingen > PPTX tabblad van het Opties dialoogvenster (klik op Gereedschappen > Opties... om dit dialoogvenster te openen).

TXT-

U kunt de tekst als volgt in de TXT-indeling opslaan:

• Klik op de pijl naast de Opslaan als knop op de hoofdwerkbalk en selecteer TXT-document. Als de indeling die u nodig hebt niet voorkomt in de lijst, selecteert u In andere indelingen opslaan... en in het dialoogscherm dat wordt geopend selecteert u de gewenste indeling. U kunt ook klikken op Bestand > Opslaan als > TXT-document.

Het document wordt opgeslagen in de TXT-indeling. Om de opslagopties te wijzigen, klikt u op de Opties... knop in het opslagdialoogvenster en selecteert u de gewenste opslagopties op het TXT- tabblad.

Als u maar een paar pagina's van het document wilt opslaan, kunt u in het Pagina's deelvenster de pagina's selecteren die u wilt opslaan en in het snelkoppelingsmenu klikt u op Opslaan als > Tekstdocument.

Aanvullende opslagopties kunt u selecteren op het Indelingsinstellingen > TXT tabblad van het Opties dialoogvenster (klik op Gereedschappen > Opties... om dit dialoogvenster te openen).