OCR-resultaten naar de PDF-editor sturen

Met ABBYY FineReader kunt u OCR-resultaten sturen van de OCR-editor naar de PDF-editor. U kunt opmerkingen en notities toevoegen aan het document en andere functies gebruiken die worden aangeboden door ABBYY FineReader voor het werken met PDF-documenten.

OCR-resultaten naar de PDF-editor sturen:

• Klik op de werkbalk op de pijl naast de knop en selecteer Naar PDF-editor sturen
  • Klik op Bestand > Verzenden naar > PDF-editor...

Als u klaar bent met het document in de PDF-editor, kunt u het terugsturen naar de OCR-editor. Om dit te doen, klikt u op de werkbalk boven het venster van de OCR-editor op de knop en selecteert u in de vervolgkeuzelijst In OCR Editor herkennen en verifiëren. Als u maar een paar pagina's van het document wilt verzenden, kunt u in het Pagina's deelvenster de pagina's selecteren die u wilt verzenden, erop rechtsklikken en klikken Geselecteerde pagina's verzenden naar OCR Editor in het contextmenu.

Als u het document terugstuurt naar de OCR-editor, gaan de volgende documentobjecten verloren:

• bijlagen
  • bladwijzers