ABBYY Documenten vergelijken starten

U kunt ABBYY Documenten vergelijken op veel verschillende manieren starten:

• Open het Nieuwe taak venster, klik op het Vergelijken tabblad en vervolgens op de ABBYY Documenten vergelijken openen taak.
  • In het Nieuwe taak venster klikt u op Gereedschappen > Documenten vergelijken.
  • Klik op Start > ABBYY FineReader 14 > ABBYY Documenten vergelijken. (In Windows 10 klikt u op Start en vervolgens op Alle toepassingen > ABBYY FineReader 14 > ABBYY Documenten vergelijken.)
  • Open de PDF-editor en klik op Gereedschappen > Documenten vergelijken.
  • Open OCR Editor en klik op Gereedschappen > Documenten vergelijken.

Er zijn ook andere manieren om een document te openen in ABBYY Documenten vergelijken:

• In de PDF-editor klikt u op de knop op de hoofdwerkbalk.
  • In de PDF-editor klikt u op Bestand > Documenten vergelijken.

Het document dat is geopend in de PDF-editor wordt geopend in ABBYY Documenten vergelijken. Vervolgens opent u een andere versie van het document om de twee versies met elkaar te vergelijken.

• In Windows Verkenner klikt u met de rechtermuisknop op een bestand en klikt u op Vergelijken met... in het snelmenu.
  • In Windows Verkenner selecteert u twee bestanden, klikt u met de rechtermuisknop op een van deze bestanden en klikt u op Documenten vergelijken... in het snelmenu.

ABBYY Documenten vergelijken is niet beschikbaar in bepaalde versies van ABBYY FineReader 14. Zie ook: http://www.ABBYY.com/FineReader