ABBYY FineReader 14 installeren, activeren en registreren

Softwareplagiaat benadeelt softwarefabrikanten én eindgebruikers. Het gebruik van een illegaal product is nooit veilig. Legale software garandeert dat een externe partij geen schadelijke codewijzigingen kan introduceren. ABBYY doet daarom haar uiterste best om haar intellectuele eigendomsrechten en de veiligheid van klanten te beschermen.

Softwareproducten van ABBYY bevatten een speciale beveiligingstechnologie die onbevoegd gebruik voorkomt door gebruikers die geen licentie-overeenkomst zijn aangegaan met ABBYY. Om ABBYY FineReader zonder beperkingen te kunnen uitvoeren, moet u het product activeren.

Registratie is optioneel en geregistreerde gebruikers profiteren van bepaalde voordelen.

Inhoud van het hoofdstuk