Opslaan in andere indelingen

Met de PDF-editor kunt u volledige PDF-documenten of afzonderlijke pagina's opslaan in diverse indelingen: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, HTML, afbeeldingsindelingen en nog veel meer.

1. Klik op Bestand > Opslaan als en vervolgens op de gewenste indeling. U kunt ook klikken op en vervolgens op de gewenste indeling.
  2. In het dialoogvenster dat wordt geopend, geeft u een naam en locatie op voor uw document.
  3. Open de vervolgkeuzelijst naast Bestandsopties en geef op of u één bestand voor alle pagina's wilt maken of een afzonderlijk bestand voor elke pagina.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Uw PDF-document wordt dan geconverteerd naar de indeling van uw keuze op basis van de geselecteerde opslagopties.

Om de opslagopties te wijzigen, klikt u op de Opties... knop in het opslagdialoogvenster en selecteert u de gewenste opslagopties. U kunt ook klikken op Gereedschappen > Opties... > Indelingsinstellingen. Het dialoogvenster Opties wordt geopend met het tabblad van de indeling die u heeft geselecteerd.

Als u maar een paar pagina's van een document wilt converteren, kunt u in het Pagina's deelvenster de pagina's selecteren die u wilt converteren, er met de rechtermuisknop op klikken, klikken op Opslaan als in het snelmenu en vervolgens klikken op een uitvoerindeling.

U kunt PDF-en afbeeldingsbestanden converteren naar documenten in verschillende formaten. Zie ook: Microsoft Word-documenten maken, Microsoft Excel-documenten maken en Andere indelingen.