Vertrouwelijke informatie verwijderen

Met ABBYY FineReader 14kunt u vertrouwelijke informatie verwijderen uit herkende teksten.

1. Klik op Gereedschappen > Redactiemodus of klik op de knop op de hoofdwerkbalk boven het tekst- deelvenster.
  2. In het tekst- deelvenster kunt u de markeerstift gebruiken om de tekst te markeren die u wenst te verwijderen.
    Tip. Als u per ongeluk bepaalde tekens markeert, kunt u dit ongedaan maken door te drukken op Ctrl+Z of door te klikken op de Ongedaan maken knop op de hoofdwerkbalk.
  3. Sla uw document op.

De verwijderde tekst wordt weergegeven als stippen in het uitvoerdocument. Als de opslagindeling die u hebt geselecteerd tekst- en achtergrondkleuren ondersteunt, worden de verwijderde tekstfragmenten als zwarte rechthoeken weergegeven.

Om de redactiemodus uit te schakelen,

• Klik op de Gereedschappen > Redactiemodus (nogmaals) of
  • Klik op de knop op de hoofdwerkbalk (nogmaals).