Inhoud kopiëren uit documenten

Met ABBYY FineReader kunt u tekst, illustraties en tabellen uit documenten kopiëren en plakken in andere toepassingen. U kunt inhoud van gescande pagina's en afbeeldingen kopiëren zonder dat u daarvoor het hele document hoeft te herkennen of converteren naar een bewerkbare indeling. De geselecteerde inhoud wordt naar het klembord gekopieerd. U kunt de inhoud naar elke toepassing plakken die plakken vanuit het klembord ondersteunt.

Zo kopieert u inhoud:

1. Gebruik het , , of gereedschap in het afbeeldings- deelvenster om het fragment van het document dat u wilt kopiëren te selecteren.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het fragment en klik Tekst herkennen en kopiëren op het snelkoppelingsmenu of klik op de knop in de pop-upwerkbalk.
  3. Plak de inhoud in een andere toepassing.

Zo slaat u meerdere pagina's op:

1. Selecteer de pagina's in het Pagina's deelvenster.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde pagina's, klik op Opslaan als , en selecteer een gewenste indeling, of selecteer Verzenden naar en selecteer de toepassing waarin u de herkende pagina's wilt invoegen.