PDF-documenten weergeven

Met de PDF-editor kunt u PDF-documenten bekijken en doorzoeken, en tekst, illustraties en tabellen uit PDF-documenten kopiëren.

Zo opent u een PDF-document in de PDF-editor:

• Open het Nieuwe taak venster, klik op het Openen tabblad en vervolgens op de PDF-document openen taak.
  • Open het Nieuwe taak venster en klik op Bestand > PDF-document openen....

Het document wordt weergegeven in de PDF-editor.

Met de volgende instellingen kunt u de manier waarop het document wordt weergegeven aanpassen.

• Met de verschillende weergaven verandert u de manier waarop pagina's worden weergegeven en de manier waarop u erin scrolt.
    Zie ook: Weergaven.
  • Met de zoomfunctie kunt u in- en uitzoomen in het document.
  • Ware grootte geeft de pagina weer met een schaal van 100%.
  • Aanpassen aan breedte wijzigt de schaal waarin het document wordt weergegeven, zodat het past binnen de breedte van het scherm.
  • Passend wijzigt de schaal waarin het document wordt weergegeven, zodat het past binnen de hoogte van het scherm.
  • Uitzoomen/Inzoomen laat u de schaal handmatig aanpassen.

Om de werkbalk met PDF-gereedschappen weer te geven en te verbergen, klikt u op de PDF-gereedschappen knop op de hoofdwerkbalk.

Inhoud van het hoofdstuk