Visning af PDF-dokumenter

PDF Editoren giver dig mulighed for at se og søge i PDF-dokumenter og kopiere tekst, billeder og tabeller inde i dem.

Sådan åbnes et PDF-dokument i PDF Editoren:

• Åbn Ny opgave vinduet, klik på Åbn fanen og klik derefter på Åbn PDF-dokument opgaven.
  • Åbn Ny opgave vinduet og klik på Fil > Åbn PDF-dokument....

Dokumentet vil blive vist i PDF Editoren.

Brug følgende indstillinger for at tilpasse den måde dokumentet vises på.

• Visningsfunktioner ændre måden hvorpå sider vises og ruller.
    Se også: Visningsfunktioner.
  • Med zoom-funktionen kan du zoome ind på og ud af dokumentet.
  • Faktisk Størrelse viser siden på en skala med 100 %.
  • Tilpas til bredde ændrer skalaen hvormed dokumentet vises, således at bredden af dokumentet passer til bredden af skærmen.
  • Bedste tilpasning ændrer den skala dokumentet vises på, så højden af dokumentet passer til højden af skærmen.
  • Zoom ud/Zoom ind lader dig justere skalaen manuelt.

For at vise/skjule værktøjslinjen med PDF-værktøjer, skal du klikke på PDF-værktøjer knappen på den primære værktøjslinje.