Gruppearbejde med OCR-projekter

ABBYY FineReader indeholder værktøjer til behandlingen af dokumenter sammen med andre brugere i et netværk. Flere brugere kan dele det samme brugersprog og ordbøger oprettet på disse sprog.

Sådan gøres brugerens ordbøger og sprog tilgængelige for flere brugere:

  1. Opret/åbn et OCR-projekt og vælg de ønskede scannings- og OCR-indstillinger for projektet.
  2. Angiv en mappe, hvor brugerordbøger skal gemmes. Denne mappe skal være tilgængelig for alle brugere.
    Som standard er brugerordbøger gemt i %Userprofile%\AppData\Roaming\ABBYY\FineReader\14.00\UserDictionaries.
    Sådan angives en anden mappe for brugerordbøger:
    1. Områder og Tekst fanen i Indstillinger dialogboksen (klik på Redskaber > Indstillinger... for at åbne denne dialogboks), klik på Brugerordbøger... knappen.
    2. I dialogboksen der åbnes, klik på Gennemse... knappen og specificer stien til din mappe.
  3. Gem brugermønstrene og sprog til en fil (*.fbt):
    1. Klik på OCR fanen i Indstillinger dialogboksen (klik på Redskaber > Indstillinger... for at åbne denne dialogboks).
    2. Klik Gem Mønstre og Sprog....
    3. I Gem indstillinger dialogboksen, specificer en mappe hvor filen vil blive gemt. Denne mappe skal være tilgængelig for alle brugere.
  4. Nu kan andre brugere få adgang til brugersprog og -ordbøger. For at gøre dette skal de indlæse *.fbt-filen, du oprettede i trin 3 og angive stien til mappen med brugerordbøger, du oprettede i trin 2.
    For at kunne få adgang til brugerordbøger, -mønstre og -sprog, skal brugerne have læse-/skrivetilladelser til de mapper, hvor de gemmes.

For at se listen over tilgængelige brugersprog og deres parametre, klik på OCR fanen i Indstillinger dialogboksen (klik på Redskaber > Indstillinger... for at åbne denne dialogboks).

Når et brugersprog bruges af flere brugere, kan brugerne tilføje ord eller slette ord fra den tilsvarende ordbogen, men de kan ikke ændre egenskaberne af dette sprog.

Når en brugerordbog bliver redigeret af en bruger, kan andre brugere bruge denne ordbog til at udføre OCR og stavekontrol, men de kan ikke tilføje eller fjerne ord.

Alle ændringer en bruger foretager i en brugerordbog, bliver tilgængelige for alle brugere, der har valgt den mappe, hvor denne ordbog er gemt. For at ændringerne skal træde i kraft vil brugerne være nødt til at genstarte ABBYY FineReader.

02.11.2018 16:19:14


Please leave your feedback about this article