Tilføje stempler

PDF Editoren giver dig mulighed for at stemple PDF-dokumenter på samme måde som du stempler papirdokumenter. Du kan vælge et stempel fra listen over tilgængelige stempler eller oprette dit eget, tilføje den ønskede tekst, dato og tidspunkt for stempling, eller et billede.

Sådan stemples en side:

1. PDF-værktøjer værktøjslinjen skal du klikke på og vælge det ønskede stempel.

Hvis stemplet du vil bruge, ikke er tilgængeligt i menuen, skal du klikke på Andre stempler.

1. Stempl siden.
  2. Flyt om nødvendigt stemplet til den ønskede placering.

Du kan tilføje kommentarer til stempler og ændre deres statusser på samme måde, som du tilføjer kommentarer til anmærkninger. Se også: Samarbejde på PDF-dokumenter.

Hvordan man laver et stempel

Sådan redigerer du stempler

Hvordan man sletter et stempel