Brug af en virtuel printer til at oprette PDF-dokumenter

Du kan oprette PDF-dokumenter fra alle programmer, der tillader dig at vælge en printer. PDF-XChange 5.0 til ABBYY FineReader 14 vil blive brugt.

1. Åbn et dokument hvorfra du ønsker at oprette en PDF-fil.
  2. Åbn dialogboksen for udskrivningsvalg.
  3. På listen over tilgængelige printere skal du vælge PDF-XChange 5.0 til ABBYY FineReader 14 .
  4. Klik om nødvendigt på Egenskaber... og juster indstillingerne for oprettelse af PDF.
  5. Klik Udskriv for at begynde at oprette et PDF-dokument.
  6. I dialogboksen, der åbnes, kan du ændre navnet på og placeringen af din fil, åbne dokumentet for visning efter at det er gemt eller e-maile dokumentet. Du kan også vælge at tilføje PDF-dokumentet, der bliver skabt til et eksisterende PDF-dokument ved at vælge Tilføj filer til PDF .