Overforsel af OCR-resultater til Kindle

Med ABBYY FineReader kan du e-maile genkendelsesresultater til Kindle.com-serveren, hvor de vil blive konverteret til Kindle-format og gjort tilgængelige for download på din Kindle-enhed.

Hvis du vil bruge denne funktion, skal du have en Kindle-konto på Kindle.com.

1. Klik på pilen ved siden af knappen Gemhovedværktøjslinjen og klik derefter på Send til Amazon Kindle....
  2. Angiv:
    • adressen på din Kindle-konto;
    • en a mulighederne for at gemme: gem alle sider til en fil, gem hver side til en separat fil, eller opdel dokumentet i filer baseret på blanke sider;
    • navnet på filen.
  3. Klik på OK.

En e-mail med en vedhæftet fil vil blive oprettet. Send denne e-mail til Kindle.com og den konverterede fil vil snart være tilgængelig til download på din Kindle-enhed.