Installation, aktivering og registrering af ABBYY FineReader 14

Piratkopier af software skader både softwareproducenter og slutbrugere. Det er aldrig sikkert at bruge ulovlige produkter. Lovlig software sikrer, at en tredjepart ikke kan introducere skadelige kodeændringer. ABBYY beskytter sine intellektuelle ejendomsrettigheder og kundernes sikkerhed.

ABBYY-softwareprodukter omfatter en særlig beskyttelsesteknologi, der forhindrer uautoriseret brug, hvis brugeren ikke har indgået en licensaftale med ABBYY. Hvis du vil køre ABBYY Business FineReader uden nogen begrænsninger, skal du aktivere det.

Registrering er valgfrit og registrerede brugere nyde visse fordele.