Installera, aktivera och registrera ABBYY FineReader 14

Piratkopiering av programvara skadar både programvarutillverkare och användare. Det är aldrig säkert att använda en ogiltig produkt. Lagliga programvaror garanterar att inga utomstående kan införa ändringar i koden som är skadliga. ABBYY gör allt för att skydda sin upphovsrätt och sina kunders säkerhet.

ABBYY:s programvara innehåller en särskild skyddsteknik som förhindrar obehörigt nyttjande av användare som inte har tecknat licensavtal med ABBYY. För att köra ABBYY FineReader utan begränsningar måste du aktivera programmet.

Det är valfritt att registrera sig och registrerade användare har vissa fördelar.

Kapitelinnehåll