Integrera med Utforskaren

ABBYY FineReader kan integreras med Utforskaren Tack vare detta visas ABBYY FineReader-kommandon när du högerklickar på en fil i något av de stödda formaten, vilket möjliggör för dig att öppna och redigera PDF-dokument, utföra OCR på bildfiler, konvertera filer, kombinera flera filer till en PDF och jämföra filer.

För att öppna och bearbeta en PDF direkt från Utforskaren:

1. Välj en eller flera PDF-filer i Utforskaren.
  2. Högerklicka på filerna och välj något av följande kommandon:
    • Redigera med ABBYY FineReader 14 öppnar PDF-filer i PDF Editor
      För mer information om att arbeta med PDF-dokument i PDF Editor, se Arbeta med PDF-dokument.
    • Konvertera med ABBYY FineReader 14 - konverterar PDF-filer till olika format:
      • Konvertera till sökbart PDF-dokument
      • Konvertera till PDF-bilddokument
      • Konvertera till Microsoft Word-dokument
      • Konvertera till Microsoft Excel-dokument
      • Konvertera till annat format
    • Öppna i OCR Editor öppnar PDF-filer i OCR Editor.
      För mer information om hur man arbetar med OCR Editor, se Arbeta med OCR Editor.
      Om du väljer flera filer i Utforskaren kan du klicka på Konvertera med ABBYY FineReader 14 på snabbmenyn för att öppna Ny uppgift-fönstret. För mer information om de tillgängliga konverteringsinställningarna, se Skapa PDF-dokument, Skapa Microsoft Word-dokument, Skapa Microsoft Excel-dokument och Andra format.
    • Jämför med... öppnar PDF-filer i ABBYY Jämför dokument-programmet.
      För mer information om att jämföra dokument, se ABBYY Jämför dokument.
    • Kombinera till en PDF-fil... kombinerar flera filer till en PDF.
    • Jämför dokument... jämför två versioner av samma dokument.

Bearbeta filer i redigerbara format direkt från Utforskaren:

1. Välj en eller flera filer i redigerbara format i Utforskaren.
  2. Högerklicka på filerna och välj något av följande kommandon:
    • Konvertera till PDF... konverterar filer till PDF.
      När du skapar PDF-dokument från Microsoft Word-, Microsoft Excel- och Microsoft PowerPoint-filer bevarar ABBYY FineReader strukturen från originaldokumentet samt alla bokmärken och hyperlänkar.
    • Konvertera till PDF och skicka... konverterar filer till PDF och bifogar dem till ett e-postmeddelande.
    • Jämför med... öppnar filer i ABBYY Jämför dokument-programmet.
    • Kombinera till en PDF-fil... kombinerar flera filer till en PDF.
    • Jämför dokument... jämför två versioner av samma dokument.

Bearbeta bildfiler direkt från Utforskaren:

1. Välj en eller flera bildfiler i Utforskaren.
  2. Högerklicka på filerna och välj något av följande kommandon:
    • Konvertera med ABBYY FineReader 14 konverterar bildfiler till diverse format
      • Konvertera till sökbart PDF-dokument
      • Konvertera till PDF-bilddokument
      • Konvertera till Microsoft Word-dokument
      • Konvertera till Microsoft Excel-dokument
      • Konvertera till annat format
    • Öppna i OCR Editor öppnar bildfiler i OCR Editor.
    • Kombinera till en PDF-fil... kombinerar flera filer till en PDF.
    • Jämför med... öppnar bildfiler i ABBYY Jämför dokument-programmet.

Kommandona som faktiskt är tillgängliga för dig på snabbmenyn i Utforskaren beror på antalet filer och deras format.

Om du inte ser ABBYY FineReader-kommandona på snabbmenyn i Utforskaren...