Systemkrav

1. Operativsystem:
    • Microsoft® Windows® 10 / 8.1 / 8 / 7
    • Microsoft Windows Server® 2016 / 2012 / 2012 R2 / 2008 R2
      Operativsystemet måste stöda språket du väljer för användargränssnittet.
  2. 1 GHz eller snabbare 32 bitars (x86) eller 64 bitars (x64) processor med SSE2-instruktionerna.
  3. 1 GB RAM (4 GB rekommenderas)
    Ytterligare 512 MB RAM krävs för varje extra processor i ett flerprocessorsystem.
  4. 1,2 GB ledigt hårddiskutrymme för installation och ytterligare 1,2 GB för programanvändning
  5. Grafikkort och bildskärm som stöder en upplösning på minst 1024×768
  6. En internetuppkoppling för att aktivera ditt serienummer
  7. Tangentbord och mus eller annat pekdon

Stöd för terminalserver

ABBYY FineReader 14 har testats med följande terminalservrar:

• Microsoft® Windows Server® 2012 R2, 2008 R2 (Remote Desktop, RemoteApp och Remote Desktop Web Access)
  • Citrix XenApp 7.9 (med tillgång till det installerade programmet från en server i scenariotför mer information)

Skannrar och flerfunktionsskrivare

ABBYY FineReader 14 stöder TWAIN- and WIA-kompatibla skannrar och flerfunktionsskrivare.

Se listan på filformat som stöds av ABBYY FineReader 14 under Stödda dokumentformat.