Andra format

I "Ny uppgift"- fönstret går det att konvertera PDF-filer och bilder till populära format (*.pptx, *.odt, *.html, *.epub, *.fb2, *.rtf, *.txt, *.csv, *.djvu) och kombinera flera filer till ett enda dokument.

Så konverterar man en eller flera filer

1. Klicka på Öppna fliken och sedan på Konvertera till andra format.
  2. Välj en eller fler filer att konvertera i dialogrutan som öppnas.
  3. Ange inställningar för konverteringen. Dessa inställningar avgör utseende och egenskaper för utdatadokumentet.
    1. Välj utdataformat Välj ett format du vill konvertera din fil till.
    2. OCR-språk Välj språk för ditt dokument. Se även: Tolkningsspråk.
    3. Fler alternativ... Öppnar motsvarande flik för Formatinställningar dialogrutan.
  4. Lägg till eller ta bort filer vid behov.
  5. Klicka på Konvertera till <format>- knappen.
  6. Ange en målmapp för utdatafilerna.
    När uppgiften har slutförts kommer den resulterande filen placeras i katalogen du angett.

Så kombinerar man filer

1. Klicka på Öppna fliken och sedan på Konvertera till andra format.
  2. Välj de filer du vill konvertera i dialogrutan som öppnas.
  3. Ange konverteringsinställningar.
  4. Lägg till eller ta bort filer vid behov.
  5. Arrangera filerna i önskad ordning och välj Kombinera alla filer till ett dokument alternativet.
  6. Klicka på Konvertera till <format>- knappen.
  7. Ange namn och destination för utdatafilen.
    När uppgiften har slutförts kommer det resulterande PDF-dokumentet placeras i katalogen du angett.