Visa PDF-dokument

PDF Editor låter dig visa och söka i PDF-dokument samt kopiera text, bilder och tabeller i dem.

Öppna ett PDF-dokument i PDF Editor:

• Öppna fönstret Ny uppgift, klicka på flikenÖppna och sedan på uppgiften Öppna PDF-dokument.
  • Öppna fönstret Ny uppgift och klicka på Fil > Öppna PDF-dokument....

Dokumentet visas i PDF Editor.

Använd följande inställningar för att anpassa hur dokumentet visas.

• Visningsläget ändrar hur sidor visas och navigeras.
    Se även: Visningslägen.
  • Zoomningsfunktionen låter dig zooma in och ut i dokumentet.
  • Faktisk storlek visar sidan i full skala (100 %)
  • Anpassa till bredd ändrar skalan som dokumentet visas i så att bredden på dokumentet passar skärmens bredd.
  • Bästa storlek ändrar skalan som dokumentet visas i så att höjden på dokumentet passar skärmens höjd.
  • Zooma ut/Zooma in låter dig justera skalan manuellt.

För att visa/dölja verktygsfältet med PDF-verktygen klickar du på PDF-verktyg knappen i huvudverktygsfältet.

Kapitelinnehåll