Skriva ut PDF-dokument

PDF-redigeraren låter dig skriva ut PDF-dokument. Se till att din dator har en lokal- eller nätverksskrivare ansluten och att drivrutinerna till skrivaren är installerade innan du skriver ut.

1. Klicka på på huvudverktygsfältet, eller klicka på Fil > Skriv ut....
  2. Ange de önskade utskriftsinställningarna i dialogrutan som öppnas:
    • Skrivare - Välj en av de tillgängliga utskriftsenheterna.
    • Exemplar - Ange antalet exemplar som ska skrivas ut.
    • Sidor att skriva ut - Ange vilka sidor som ska skrivas ut (du kan välja att skriva ut alla sidorna, de valda sidorna eller ett sidintervall).
    • Sidinställning - Ange sidstorlek och orientering.
    • Skalning och position - Ange antal dokumentsidor som ska placeras på en utskriven sida och andra utskriftsinställningar som bildskalning och duplexutskrift.
    • Svartvitt - Välj detta alternativ om du vill skriva ut ditt dokument i svartvitt.
    • Skriv ut till fil - Välj detta alternativ om du vill spara alla dokumentsidor till en fil.
    • Skriv ut kommentarer och anteckningar - Välj detta alternativ om du vill skriva ut kommentarerna.
  3. Klicka på Skriv ut.