"Ny uppgift"-fönstret

När du startar ABBYY FineReader kommer ett Ny uppgift fönster at visas där du enkelt kan öppna, skanna, skapa eller jämföra dokument. Om du inte ser "Ny uppgift"-fönstret (t. ex. om du stängt det eller om du startade en ABBYY FineReader-uppgift genom att högerklicka på en fil i Utforskaren) går det alltid att öppna det genom att klicka på   knappen i huvudverktygsfältet.

Välj en uppgift för att börja bearbeta ett dokument:

1. I den vänstra panelen:
    • Klicka på Öppna om du redan har de dokument som ska bearbetas.
    • Klicka på Läs in om du behöver skanna ett pappersdokument först.
    • Klicka på Jämför om du vill jämföra två versioner av samma dokument.
    • Klicka på Senaste för att fortsätta arbeta med ett PDF-dokument eller OCR-projekt som du sparat tidigare.
  2. Välj önskad uppgift i panelen på höger sida.

När muspekaren förs över en viss uppgift öppnas ett extrafönster för din bekvämlighet som visar de vanligaste scenarion som uppgiften täcker.

Inställningarna för alla uppgifter i ABBYY FineReader anges i Alternativ dialogrutan. Dialogrutan öppnas genom att klicka på Alternativ längst ner i den vänstra panelen.

Kapitelinnehåll