Så startar man OCR-redigeraren

Det finns flera sätt att starta OCR-redigeraren:

• I "Ny funktion"-fönstret, klicka på
    • Ny uppgift > Öppna > Öppna i OCR Editor
    • eller Ny uppgift > Verktyg > OCR Editor
    • eller Ny uppgift > Fil > Öppna i OCR Editor...
  • I PDF-redigeraren, klicka på:
  • Öppna Start-meny och klicka på ABBYY FineReader 14 > ABBYY FineReader 14 OCR Editor (eller klicka på Start > Alla applikationer > ABBYY FineReader 14 > ABBYY FineReader 14 OCR Editor i Windows 10).

Tips. Du kan ställa in så att OCR-redigeraren antingen öppnar det senast använda projektet eller skapa ett nytt vid start. För att göra detta, klicka på Ny uppgift > Alternativ > Allmänt och välj antingen Öppna ett nytt OCR-projekt eller Öppna det senast använda OCR-projektet.