Snabbkonvertering

Du kan använda de inbyggda uppgifterna på Öppna fliken i "Ny uppgift"-fönstret för att konvertera PDF-filer eller bilder, eller skapa en nya PDF-fil från filer i olika format.

Så konverterar man en eller flera filer

1. Klicka på Öppna fliken och sedan på önskad uppgift:
    • Konvertera till PDF skapar PDF-filer från *.docx, *.html, *.jpeg och andra filer. Det går också att använda denna uppgift för att kombinera flera filer till ett enda PDF-dokument.
    • Konvertera till Microsoft® Word skapar Word-dokument från PDF- och bildfiler. Det går också att använda denna uppgift för att kombinera flera filer till ett enda Microsoft Word-dokument.
    • Konvertera till Microsoft Excel® skapar Excel-kalkylblad från PDF- och bildfiler. Det går också att använda denna uppgift för att kombinera flera filer till ett enda Excel-dokument.
    • Konvertera till andra format konverterar PDF- och bildfiler till populära format, bl.a. *.odt, *.pptx, *.epub, *.html och många andra.
  2. Välj en eller fler filer att konvertera i dialogrutan som öppnas.
  3. Ange inställningar för konverteringen.
    Dessa inställningar avgör utseende och egenskaper för utdatadokumentet.
  4. Lägg till eller ta bort filer vid behov.
  5. Klicka på Konvertera till <format>- knappen.
  6. Ange en målmapp för utdatafilerna.
    När uppgiften har slutförts kommer den resulterande filen placeras i katalogen du angett.

Så kombinerar man filer

1. Klicka på Öppna fliken och sedan på önskad uppgift.
  2. Välj de filer du vill konvertera i dialogrutan som öppnas.
  3. Ange inställningar för konverteringen.
  4. Lägg till eller ta bort filer vid behov.
  5. Arrangera filerna i önskad ordning och välj Kombinera alla filer till ett dokument alternativet.
  6. Klicka på Konvertera till <format>- knappen.
  7. Ange namn och destination för utdatafilen.

När uppgiften har slutförts kommer den resulterande filen placeras i katalogen du angett.

Använd avancerad konvertering för stora dokument med komplicerade layouter.

Se även: :