Skicka OCR-resultat till Kindle

Med ABBYY FineReader kan du skicka tolkade dokument via e-post till Kindle.com-servern, där de konverteras till Kindle-format så att de kan laddas ned till en Kindle-läsplatta.

Du måste ha ett Kindle-konto på Kindle.com för att kunna använda den här funktionen.

1. Klicka på pilen bredvid knappen Sparahuvudverktygsfältet och sedan på Skicka till Amazon Kindle...
  2. Ange:
    • adressen för ditt Kindle-konto,
    • ett av sparalternativen: spara varje sida i en separat fil eller dela in dokumentet i filer utifrån var det finns tomma sidor och
    • namnet på filen.
  3. Klicka på OK.

Ett e-postmeddelande med en bilaga skapas. Skicka det här e-postmeddelandet till Kindle.com och den konverterade filen kommer snart att kunna laddas ner till en Kindle-läsplatta.