PPTX-inställningar

Följande inställningar är tillgängliga:

Bildinställningar

Dokument som innehåller ett stort antal bilder kan vara mycket stora. Kvaliteten på bilderna och storleken på utdatafilen kan ändras genom att öppna alternativen i Behåll bilder.

Tips. För att ändra inställningarna för att spara bilder, klicka på Anpassad.... Välj i alternativkategorin Anpassade inställningar och klicka på OK.

Textinställningar

• Behåll sidhuvud och sidfot
    Bevarar sidhuvuden och sidfötter i utdatadokumentet.
  • Behåll radbrytningar
    Bevarar textradernas ursprungliga arrangemang. I annat fall kommer utdatadokumentet ha en enda rad som innehåller all text.
  • Radbyte
    Minska typsnittsstorleken på texten om den inte passar i ett textblock.

Bevara metadata som författare och nyckelord

Bevarar metadata när du sparar dokumentet. Detta alternativ är aktiverat som standard.

Om du vill göra ändringar i dokumentets metadata klickar du på knappen Redigera metadata..., gör de önskade ändringarna och klickar på OK.