Så skickar man OCR-resultat till PDF-redigeraren

I ABBYY FineReader kan du skicka OCR-resultat från OCR-redigeraren till PDF-redigeraren där du kan lägga till anteckningar och kommentarer i dokumentet och använda andra funktioner för att jobba med PDF-dokument i ABBYY FineReader.

Så skickar man resultat till PDF-redigeraren:

• I verktygsfältet, klicka på pilen bredvid knappen och Skicka till PDF Editor
  • Klicka på Fil > Skicka till > PDF-redigerare...

När arbetet med dokumentet i PDF-redigeraren är klart kan du skicka tillbaka det till OCR-redigeraren. För att göra detta går du in på verktygsfältet överst i OCR-redigerarfönstret, klickar på pilen bredvid knappen och i rullgardinsmenyn, och väljer Tolka och verifiera i OCR Editor. För att endast skicka vissa sidor av dokumentet, väljer du Sidor de sidor du vill skicka i panelen, högerklickar på dem och klickar på Skicka valda sidor till OCR-redigerare genvägsmenyn.

När dokumentet ska skickas tillbaka till OCR-redigeraren kommer följande dokumentobjekt förloras:

• bilagor
  • bokmärken
  • kommentarer
  • annoteringar