Använda en virtuell skrivare för att skapa PDF-dokument

Du kan skapa PDF-dokument från alla program som låter dig välja en skrivare. PDF-XChange 5.0 för ABBYY FineReader 14 kommer användas.

1. Öppna ett dokument som du vill skapa en PDF från.
  2. Öppna dialogrutan med utskriftsalternativ.
  3. I listan över tillgängliga skrivare väljer du PDF-XChange 5.0 för ABBYY FineReader 14.
  4. Vid behov kan du klicka på Egenskaper... och justera inställningarna för hur PDF:er skapas.
  5. Klicka på Skriv ut för att börja skapa ett PDF-dokument.
  6. I dialogrutan som öppnas kan du byta namn och plats på din fil, öppna dokumentet för att visa det när det har sparat eller e-posta dokumentet. Du kan också välja att lägga till PDF-dokumentet som skapas till ett befintligt PDF-dokument genom att välja Lägg till filer i PDF.