De OCR-editor openen

Er zijn verschillende manieren om de OCR-editor te openen:

• In het Nieuwe taak- venster klikt u op:
    • Nieuwe taak > Openen > Openen in OCR Editor
    • of Nieuwe taak > Gereedschappen > OCR Editor
    • of Nieuwe taak > Bestand > Openen in OCR-editor...
  • In de PDF-editor klikt u op:
  • Open het Windows Start- menu en klik op ABBYY FineReader 14 > ABBYY FineReader 14 OCR Editor (of klik op Start > Alle toepassingen > ABBYY FineReader 14 > ABBYY FineReader 14 OCR Editor in Windows 10).

Tip. U kunt de OCR-editor instellen om het laatst gebruikte project te openen of een nieuw project te maken als u de editor opent. Om dit te doen klikt u op Nieuwe taak > Opties > Algemeen en selecteer Een nieuw OCR-project openen of Het laatste OCR-project openen.