Stempels toevoegen

Met de PDF-editor kunt u stempels aan PDF-documenten toevoegen, op dezelfde manier als u stempels op papieren documenten zet. U kunt een stempel selecteren uit de lijst met beschikbare stempels of uw eigen stempel maken, waarbij u zelf de benodigde tekst, de datum en tijd van de stempel toevoegt, of een afbeelding.

Een stempel op een pagina zetten:

1. In de PDF-gereedschappen- werkbalk klikt u op en selecteert u de gewenste stempel.

Als de stempel die u wilt gebruiken niet beschikbaar is in het menu, klikt u op Andere stempel.

1. Zet de stempel op de pagina.
  2. Verplaats indien nodig de stempel naar de gewenste locatie.

U kunt opmerkingen toevoegen aan stempels en de status wijzigen op dezelfde manier als u opmerkingen aan aantekeningen toevoegt. Zie ook: Samenwerken aan PDF-documenten.

Zo maakt u een stempel

Zo bewerkt u stempels

Zo verwijdert u een stempel