Opslaan als PDF

Met ABBYY FineReader kunt u volledige PDF-documenten of geselecteerde pagina's opslaan. Er zijn diverse opslagopties beschikbaar.

• Om een PDF-document op te slaan waarin gebruikers de inhoud kunnen selecteren, kopiëren en bewerken, klikt u op de pijl naast de Opslaan als knop op de hoofdwerkbalk en selecteer Doorzoekbaar PDF-document. U kunt ook klikken op Bestand > Opslaan als > Opslaan als doorzoekbare PDF....

Dit document wordt opgeslagen als doorzoekbare PDF. Om de opslagopties te wijzigen, klikt u op de Opties... knop in het opslagdialoogvenster en selecteert u de gewenste opslagopties op het PDF- tabblad.
  • Om een PDF-document op te slaan waarin gebruikers de inhoud niet kunnen selecteren, kopiëren en bewerken, klikt u op de pijl naast de Opslaan als knop op de hoofdwerkbalk en selecteer PDF-document met alleen afbeeldingen. U kunt ook klikken op Bestand > Opslaan alsOpslaan als PDF, alleen paginabeeld....

Het document wordt opgeslagen als PDF van het type alleen-beeld. Om de opslagopties te wijzigen, klikt u op de Opties... knop in het opslagdialoogvenster en selecteert u de gewenste opslagopties op het PDF- tabblad.

Als u maar een paar pagina's van het document wilt opslaan, kunt u in het Pagina's deelvenster de pagina's selecteren die u wilt opslaan en in het snelkoppelingsmenu klikt u op Opslaan als > Doorzoekbaar PDF-document , (of PDF-document met alleen afbeeldingen).

Aanvullende opslagopties kunt u selecteren op het Indelingsinstellingen > PDF tabblad van het Opties dialoogvenster (klik op Gereedschappen > Opties... om dit dialoogvenster te openen).