Technische ondersteuning

Als u vragen hebt over het werken met ABBYY FineReader, raadpleegt u eerst alle beschikbare documentatie (de Gebruikersgids en de Help-functie) voordat u contact opneemt met onze technische ondersteuning. U kunt ook de antwoorden op de veelgestelde vragen raadplegen in de ABBYY kennisbank.

Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden in de productdocumentatie of in de kennisbank, kunt u contact opnemen met de technische ondersteuning van ABBYY. U kunt een nieuw supportticket maken via een online formulier op http://onlinesupport.abbyy.com.

We verzoeken u om een systeemrapport toe te voegen aan uw supportticket in het geval van een technisch probleem. Om een systeemrapport te maken, klikt u op Help > Info over... > Systeeminfo... > Opslaan....

Als het u niet lukt om een systeemrapport te maken, verzoeken wij u om de volgende informatie toe te voegen aan uw supportticket:

• Het serienummer van uw exemplaar of de Support-ID (klik op Help > Info over... > Licentie-info om het serienummer van uw exemplaar van het product te achterhalen).
  • Het versienummer van uw exemplaar (klik op Help > Info over... om het versienummer van uw exemplaar van het product te achterhalen).
  • Uw Windows-versie.
  • Alle andere informatie die u relevant lijkt.

Controleer voordat u contact opneemt met de technische ondersteuning van ABBYY of de nieuwste updates die beschikbaar zijn voor uw versie van ABBYY FineReader zijn geïnstalleerd. Om te controleren of er updates beschikbaar zijn klikt u op Help > Controleren op updates.

Technische ondersteuning wordt alleen verstrekt aan geregistreerde gebruikers en is onderhevig aan de levenscyclus van het product en het beleid voor technische ondersteuning. Om uw exemplaar van het product te registreren, gaat u naar de website van ABBYY of klikt u op Help>Registreren... in het product.