Teknisk support

Hvis du har spørgsmål vedrørende brugen af ABBYY FineReader, bør du kigge i den dokumentation, du har (Brugervejledning og hjælp), inden du kontakter vores tekniske supportservice. Du kan også gennemgå svar på ofte stillede spørgsmål i ABBYY videnbasen.

Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål i produktdokumentationen eller i Videnbasen, kan du kontakte ABBYY teknisk supportservice. Du kan oprette en ny supportbillet via en online formular på http://onlinesupport.abbyy.com.

I tilfælde af et teknisk problem, bedes du vedlægge en systemrapportfil til din supportbillet. For at oprette systemrapport skal du klikke på Hjælp > Om > Systeminfo... > Gem....

Hvis du ikke kan oprette en systemrapport, skal du anføre følgende oplysninger i din supportbillet:

• Serienummeret for din kopi eller Support-id (klik på Hjælp > Om > Licensoplysninger for at finde serienummeret på din kopi af produktet).
  • Build-nummeret for din kopi (klik på Hjælp > Om for at finde build-nummeret på din kopi af produktet).
  • Din Windows-version.
  • Eventuelle andre oplysninger, som du mener er relevante.

Før du kontakter ABBYYs tekniske support, skal du sørge for at installere de seneste opdateringer til din version af ABBYY FineReader. For at kontrollere, om der er tilgængelige opdateringer, skal du klikke på Hjælp > Tjek for programopdateringer.

Teknisk support tilbydes kun for registrerede brugere og er underlagt Politik om produktets livscyklus og tekniske support. For at registrere din kopi af produktet, kan du besøge denne side af ABBYYs hjemmeside eller klikke på Hjælp > Registrer... i produktet.