Forbedring af sammenligningsresultater

ABBYY Sammenlign dokumenter tilbyder en række ekstra muligheder for at opnå mere præcise dokumentsammenligninger. For at konfigurere disse muligheder skal du gøre et af følgende:

• Klik på SAMMENLIGN fanen på ruden længst til højre.
  • Klik Sammenlign > Avanceret.

SAMMENLIGN fanen

Denne fane indeholder følgende muligheder:

• Find forskelle i tegnsætningen
    Vælg denne indstilling for at registrere forskelle i tegnsætning og orddeling.
  • Find forskelle på ét bogstav
    Vælg denne indstilling for at registrere forskelle i stavning.

Avancerede indstillinger

De følgende avancerede indstillinger er tilgængelige:

• PDF-genkendelsestilstand
    Valg af den rigtige genkendelsestilstand er afgørende for korrekt sammenligning af PDF-dokumenter.
    ABBYY Sammenlign dokumenter har tre genkendelsestilstande for PDF:
    • Brug Kun Tekst fra PDF
      Dette er standardtilstanden for PDF-dokumenter med et tekstlag. ABBYY Sammenlign dokumenter vil bruge tekstlaget til sammenligning.
    • Vælg Automatisk mellem OCR og Tekst fra PDF
      Når denne funktion er valgt, vil ABBYY Sammenlign dokumenter kontrollere kvaliteten af det oprindelige tekstlag. Hvis programmet fastlægger, at det oprindelige tekstlag er godt nok, vil det bruge det oprindelige tekstlag. Ellers vil det genkende dokumentet og bruge det resulterende tekstlag i stedet.
    • Brug OCR
      I denne tilstand bruger programmet optisk tegngenkendelse hen til uddrage tekst fra dokumenter.
      Det vil tage længere tid at sammenligne dokumenterne i denne tilstand, men sammenligningsresultaterne vil være mere pålidelige.

Disse indstillinger er beregnet til PDF-dokumenter, der indeholder et tekstlag og billeder. Disse PDF-dokumenter bliver typisk lavet ved at konvertere redigerbare dokumentfiler til PDF. Andre typer af PDF-dokumenter, såsom søgbare PDF-dokumenter eller PDF-dokumenter der kun indeholder billeder, kræver ikke nogen yderligere OCR-indstillinger og behandles altid i den Brug OCR tilstand.
  • Find Automatisk Overskrifter og Fodnoter
    Deaktiver denne indstilling, hvis dokumentet ikke har nogen sidehoveder eller sidefødder.
  • Nulstil Avancerede Indstillinger
    Vælg denne kommando for at vende tilbage til standardindstillingerne.