Hvis den lodrette eller inverterede tekst ikke er genkendt

Et fragment af genkendt tekst kan indeholde en lang række fejl, hvis fragmentretning ike blev fundet rigtig, eller hvis teksten i fragmentet er inverteret (dvs. lys tekst er trykt på en mørk baggrund).

Sådan løses dette problem:

1. I Billed-vinduet vælges det område eller den tabelcelle, som indeholder lodret eller inverteret tekst.
  2. På ruden Egenskaber for område (højreklik på området og klik derefter på Egenskaber for område i genvejsmenuen for at gøre ruden synlig), vælg:
    • tekstretningen fra rullelisten Retning for CJK-tekst
      eller
    • Spejlvendt fra rullemenuen Spejlvendt
  3. Kør OCR-processen igen.

For mere information om områder, se Hvis områder registreres forkert.