Sådan gemmer du i HTML

Sådan gemmes din tekst i HTML:

• Klik på pilen ved siden af knappen Gem som knappen på den primære værktøjslinje og vælge HTML-dokument . Hvis det format du har brug for ikke vises er på listen, skal du vælge Gem i andre formater... og i dialogfeltet som åbner, skal du vælge et det ønskede format. Alternativt, klik på Fil > Gem som > HTML-dokument .

Dokumentet vil blive oprettet i den mappe, du har angivet. For at ændre på indstillingerne for at gemme skal du klikke på Indstillinger... knappen i dialogboksen for at gemme og slette de ønskede gem-indstillinger på HTML fanen .

For kun at gemme nogle sider af dokumentet skal du på ruden Sider vælge de sider, du gerne vil gemme og på genvejsmenuen klikke på Gem som > HTML-dokument .

Du kan vælge yderligere indstilling for lagring på Format indstillinger > HTML fanen i Indstillinger dialogboksen (klik på Redskaber > Indstillinger... for at åbne denne dialogboks).