PDF-sikkerhedsindstillinger

Nogle PDF-dokumenter kan skade din computer.

ABBYY FineReader har en række funktioner, der gør arbejde med PDF-dokumenter mere sikkert. Programmet vil bede om din bekræftelse, når du udfører de følgende potentielt skadelige handlinger:

• Åbning af vedhæftede filer
  • Åbning af links
  • Indsendelse af formulardata.

Hvis du har tillid til skaberen af dokumentet, skal du klikke på Tillad; ellers skal du klikke på Annuller.

Du kan også beskytte computeren mod skadelig JavaScript-kode ved at deaktivere JavaScript i PDF-dokumenter. For at deaktivere JavaScript skal du åbne Indstillinger dialogboksen, klikke på Anden fanen og rydde Aktivér JavaScript i PDF-dokumenter, der åbnes i PDF-redigering indstillingen. Når du nu åbner et PDF-dokument med JavaScript, vises den følgende meddelelse i toppen af vinduet:

Hvis du har tillid til den person eller enhed, der har sendt dig PDF-dokumentet, kan du aktivere JavaScript ved at vælge en af følgende muligheder fra Indstillinger for JavaScript rullelisten:

• Aktivér Kun JavaScript for Dette Dokument for at aktivere JavaScript, mens det aktuelle dokument er åbent.
  • Aktivér JavaScript for Alle Dokumenter for at åbne Indstillinger dialogboksen, hvor du kan aktivere JavaScript for alle dokumenter.