Reducere størrelsen af dine PDF-dokumenter

PDF-dokumenter, der indeholder sidebilleder eller en masse billeder kan være meget store. PDF Editoren giver dig mulighed at reducere størrelsen af sådanne dokumenter.

1. Klik Fil > Reducér Filstørrelse....
  2. I dialogboksen der åbnes er følgende indstillinger tilgængelige:
    • Billedkvalitet – Vælg denne indstilling hvis du vil reducere størrelsen på filen ved at sænke kvaliteten af billederne inde i dokumentet.
    • Brug MRC-kompresion (specificer OCR-sprog nedenfor) – Vælg denne indstilling hvis du vil anvende MRC-komprimeringsalgoritmen til at genkende sider, hvilket betydeligt reducerer filstørrelsen og samtidigt bevarer sidebilledernes visuelle kvalitet.
    • OCR-sprog – Sørg for at vælge de(t) rigtige OCR-sprog.
  3. Klik Anvend.

Det komprimerede PDF-dokument vil blive åbnet i et nyt vindue.