Starter ABBYY Sammenlign dokumenter

Der er mange måder at starte ABBYY Sammenlign dokumenter på:

• Åbn Ny opgave vinduet, klik påSammenlign fanen og klik derefter på Åben ABBYY Sammenlign dokumenter opgaven.
  • I Ny opgave vinduet skal du klikke på Redskaber > Sammenlign Dokumenter.
  • Klik Start > ABBYY FineReader 14 > ABBYY Sammenlign dokumenter. (I Windows 10 skal du klikke på Start og derefter klikke på Alle programme > ABBYY FineReader 14> ABBYY Sammenlign dokumenter.)
  • Åbn PDF Editoren og klikke på Redskaber > Sammenlign Dokumenter.
  • Åbn OCR Editor og klik på Redskaber > Sammenlign Dokumenter.

Der er flere andre måder at åbne et dokument på i ABBYY Sammenlign dokumenter:

• I PDF Editoren skal du klikke på: knappen på den primære værktøjslinje.
  • I PDF Editoren skal du klikke på Fil > Sammenlign Dokument.

Det dokument der er åbent i PDF Editoren, åbnes i ABBYY Sammenlign dokumenter. Derefter skal du åbne en anden version af dette dokument at sammenligne med.

• I Windows Stifinder skal du højreklikke på en fil og klikke på Sammenlign med... på genvejsmenuen.
  • Vælg to filer i Windows Stifinder, højreklik på en af dem og klik på Sammenlign Dokumenter... på genvejsmenuen.

ABBYY Sammenlign dokumenter er ikke tilgængelig i visse versioner af ABBYY FineReader 14. Se også: http://www.ABBYY.com/FineReader