Automatisering og planlægning af OCR

• Automatisk dokumentbehandling
    Behandling af flere dokumenter indebærer ofte at gentage de samme handlinger flere gange. ABBYY FineReader inkluderer indbyggede automatiske opgaver. Hvis du har brug for mere fleksibilitet, kan du oprette brugerdefinerede automatiserede opgaver fra et bredt udvalg af tilgængelige bearbejdninger.
  • Planlagt behandling
    ABBYY FineReader inkluderer ABBYY Hot Folder, hvilket er et program til planlægning, der giver dig mulighed for at behandle dokumenter, når din computer ikke er i brug, f. eks. om natten. Planlagte opgaver kan oprettes for specifikke mapper og har alle de nødvendige indstillinger for billedeåbning, genkendelse, og gemning.