ABBYY Sammenlign dokumenter

ABBYY Sammenlign dokumenter giver dig mulighed for at sammenligne to versioner af samme dokument, som ikke behøver at være i samme format.

ABBYY Sammenlign dokumenter vil hjælpe dig med hurtigt at identificere uønskede ændringer for at forhindre dig i at underskrive eller udgive den forkerte version.

Hovedtræk

• Sammenlign dokumenter uanset om de er i samme format eller i forskellige formater. Du kan sammenligne et Microsoft Word-dokument med dets PDF-version, en scanning af dets ODT-version, og enhver anden kombination af formater, der understøttes af ABBYY FineReader 14.
  • Undersøge forskellene i en handy sidestillet visning. Hvis du klikker på en forskel i resultatruden, vil det tilsvarende fragment straks blive fremhævet i begge versioner.
  • Se kun væsentlige ændringer, såsom slettet, tilføjet eller redigeret tekst. Mindre forskelle i formatering, skrifttyper, mellemrum og tabulatorer vil blive ignoreret.
  • Gem sammenligningsresultater som en forskelsrapport eller som et kommenteret PDF-dokument med hver forskel fremhævet og med en kommentar.