Udfyldning af formularer

PDF Editoren giver dig mulighed for at se, udfylde, gemme og udskrive interaktive formularer.

1. Hvis et dokument indeholder en formular, vises den følgende meddelelse:

Du kan deaktivere fremhævning af et felt ved at rydde Fremhæv Felter afkrydsningsfeltet i denne meddelelse.
    Hvis ingen felter er fremhævede på en PDF-formular, kan du stadig udfylde sådan en formular ved hjælp af Tekstboks værktøjet.
    Se også: Tilføjelse af tekst til et PDF-dokument.
  2. For at udfylde en formular skal du vælge værdier fra rullelister eller indtaste tekst fra tastaturet.

Med ABBYY FineReader kan du også:

• Indlæse data i en formular
    Klik Redigér > Formulardata > Indlæs Formulardata fra Fil.... I dialogboksen, der åbnes, skal du vælge filen *.fdf, der indeholder dataene, og klikke på Åbn. Formularen udfyldes med dataene fra filen *.fdf.
  • Gem formulardata
    Klik Redigér > Formulardata > Gem Formulardata til Fil.... I den dialogboks der åbnes, skal du indtaste et navn på din *.fdf-fil og klikke på Gem. Data fra formularen vil blive gemt til filen *.fdf, du har oprettede.
  • Ryd formularfelter
    Klik Redigér > Formulardata > Nulstil Formular. Alle formularfelterne vil blive ryddet.

Hvis JavaScript er deaktiveret i indstillingerne for programmet, vil nogle af elementerne i PDF-formularer muligvis ikke være tilgængelige. For eksempel kan kontrol af dataformat være utilgængelig. Du kan aktivere JavaScript ved at klikke på Indstillinger > Anden > Aktivér JavaScript i PDF-dokumenter, der åbnes i PDF-redigering.

Se også: PDF-sikkerhedsindstillinger.