Kontrol og redigering af tekster

Når OCR-processen er afsluttet, vises den genkendte tekst i Tekstvinduet. De tegn der er genkendt med usikkerhed bliver fremhævet, så du let kan spotte OCR-fejlene og rette dem.

Du kan redigere genkendte tekster enten direkte i Tekstvinduet eller i dialogboksen Verifikation (klik på Anerkend > Bekræft Tekst... for at åbne dialogboksen). I dialogboksen Verifikation, kan du gennemgå usikre ord, rette stavefejl og tilføje nye ord til brugerordbogen.

Med ABBYY FineReader kan du også ændre formateringen på output-dokumenter. For at formatere genkendte tekster skal du bruge knapperne på værktøjslinjen i Tekstvinduet eller knapperne på ruden Egenskaber for tekst (højre-klik hvor som helst i Tekstvinduet og klik derefter på Egenskaber på genvejsmenuen for at få vist ruden).

ABBYY FineReader identificerer de stilarter, der bruges i teksten når den læser en tekst. Alle de identificerede stiltyper vises i ruden Egenskaber for tekst. Du kan redigere stilene for hurtigt at ændre formateringen af hele teksten. Når du gemmer genkendte tekster i DOCX, ODT eller RTF, kan alle eksisterende stiltyper bevares.