Gemme PDF-dokumenter

Med PDF Editoren kan du gemme hele PDF-dokumenter eller kun udvalgte sider. Der findes forskellige muligheder for at gemme filer.

• For at gemme ændringerne til dit aktuelle PDF-dokument, klik på Fil > Gem . Alternativt, klik på på den primære værktøjslinje.
  • For at gemme dit aktuelle PDF-dokumentet under et andet navn eller til en anden mappe, skal du klikke på Fil > Gem Som > PDF-dokument... . Alternativt, klik på på hovedværktøjslinjen og klik derefter på PDF-dokument... .
  • For at gemme dokumentet som et PDF-dokument, hvor brugerne vil være i stand til at vælge, kopiere og redigere indhold, skal du klikke på Fil > Gem Som > Søgbart PDF-dokument . Alternativt, klik på Gem Som på hovedværktøjslinjen og klik derefter på Søgbart PDF-dokument .
    Som et resultat vil PDF-dokumentet blive konverteret til søgbare en PDF-fil ved hjælp af de aktuelt valgte indstillinger for lagring. For at ændre på indstillingerne for at gemme skal du klikke på Indstillinger... knappen i dialogboksen for at gemme og slette de ønskede gem-indstillinger på PDF fanen.
  • For at gemme et PDF-dokument uden et tekstlag (der kan ikke søges i sådanne PDF-dokumenter, og deres indhold kan ikke vælges, kopieres eller redigeres) skal du klikke på Fil > Gem Som > Kun Billed-PDF-dokument . Alternativt, klik på Gem Som på hovedværktøjslinjen og klik derefter på Kun Billed-PDF-dokument .
    Som et resultat vil PDF-dokumentet blive konverteret til kun billed-PDF ved hjælp af de aktuelt valgte indstillinger for lagring. For at ændre på indstillingerne for at gemme skal du klikke på Indstillinger... knappen i dialogboksen for at gemme og slette de ønskede gem-indstillinger på PDF fanen.

For kun at konvertere nogle sider af dokumentet skal du i Sider ruden vælge de sider, du vil gemme og klikke Gem Som på genvejsmenuen.