PDF-documenten opslaan

Met de PDF-editor kunt u volledige PDF-documenten of alleen geselecteerde pagina's opslaan. Er zijn diverse opslagopties beschikbaar.

• Voor het opslaan van de wijzigingen die u heeft aangebracht in uw huidige PDF-document klikt u op Bestand > Opslaan . U kunt ook klikken op op de hoofdwerkbalk.
  • Om uw huidige PDF-document op te slaan onder een andere naam of naar een andere map klikt u op Bestand > Opslaan als > PDF-document . U kunt ook klikken op op de hoofdwerkbalk en vervolgens klikken op PDF-document .
  • Om uw document op te slaan als een PDF-document waarbij gebruikers de inhoud kunnen selecteren, kopiëren en bewerken, klikt u op Bestand > Opslaan als > Doorzoekbaar PDF-document . U kunt ook klikken op Opslaan als op de hoofdwerkbalk en vervolgens klikken op Doorzoekbaar PDF-document .
    Uw PDF-document wordt dan geconverteerd naar een doorzoekbaar PDF-bestand op basis van de geselecteerde opslagopties. Om de opslagopties te wijzigen, klikt u op de Opties... knop in het opslagdialoogvenster en selecteert u de gewenste opslagopties op het PDF- tabblad.
  • Om een PDF-document zonder een tekstlaag op te slaan (u kunt niet zoeken in dergelijke PDF-documenten en u kunt de inhoud niet selecteren, kopiëren of bewerken) klikt u op Bestand > Opslaan als > PDF-document met alleen afbeeldingen . U kunt ook klikken op Opslaan als op de hoofdwerkbalk en vervolgens klikken op PDF-document met alleen afbeeldingen .
    Uw PDF-document wordt dan geconverteerd naar een PDF-bestand met alleen afbeeldingen op basis van de geselecteerde opslagopties. Om de opslagopties te wijzigen, klikt u op de Opties... knop in het opslagdialoogvenster en selecteert u de gewenste opslagopties op het PDF- tabblad.

Als u maar een paar pagina's van een document wilt converteren, kunt u in het Pagina's deelvenster de pagina's selecteren die u wilt opslaan en klikken op Opslaan als in het snelmenu.