PDF-documenten afdrukken

Met de PDF-editor kunt u PDF-documenten afdrukken. Voordat u gaat afdrukken, moet u ervoor zorgen dat uw computer is verbonden met een lokale printer of netwerkprinter en dat de stuurprogramma's voor deze printer zijn geïnstalleerd.

1. Klik op de knop op de hoofdwerkbalk of klik op Bestand > Afdrukken....
  2. In het dialoogvenster dat verschijnt, stelt u de gewenste printerinstellingen in:
    • Printer - Selecteer een van de beschikbare afdrukapparaten.
    • Aantal - Geef aan hoeveel exemplaren u wilt afdrukken.
    • Pagina's om af te drukken - Geef aan welke pagina's moeten worden afgedrukt (u kunt alle pagina's, geselecteerde pagina's of een paginabereik afdrukken).
    • Pagina-instelling - Stel het papierformaat en de afdrukstand in.
    • Schaal en positie - Geef aan hoeveel documentpagina's u op één vel papier wilt afdrukken en pas andere afdrukinstellingen aan, zoals de afbeeldingschaal en dubbelzijdig afdrukken.
    • Zwart-wit - Selecteer deze optie als u in zwart-wit wilt afdrukken.
    • Afdrukken naar bestand - Selecteer deze optie als u alle documentpagina's als een bestand wilt opslaan.
    • Aantekeningen en opmaak afdrukken - Selecteer deze optie als u de opmerkingen wilt afdrukken.
  3. Klik op Afdrukken.