PDF-documenten naar de OCR-editor verzenden

Met de PDF-editor kunt u PDF-documenten verzenden naar de OCR-editor. Hier kunt u herkenningsgebieden tekenen, herkende tekst controleren, het programma trainen om niet-standaardlettertypen of tekens te herkennen en andere geavanceerde functies van ABBYY FineReader gebruiken.

• Om een PDF-document te verzenden naar de OCR-editor klikt u op de pijl naast de knop en klik vervolgens op In OCR Editor herkennen en verifiëren.
  • Om slechts enkele pagina's van het document te verzenden naar de OCR-editor selecteert u in het Pagina's deelvenster de pagina's die u wilt verzenden, klikt u erop met de rechtermuisknop en klikt u op Geselecteerde pagina's verzenden naar OCR Editor in het snelmenu.

Als u het document verzendt naar de OCR-editor, gaan enkele documentobjecten verloren:

• bijlagen
  • bladwijzers
  • opmerkingen-
  • notities

Als u klaar bent met het document in de OCR-editor, kunt u het terugsturen naar de PDF-editor. Klik hiervoor op de pijl naast de knop en klik vervolgens op Naar PDF-editor sturen. U kunt ook klikken op Bestand > Verzenden naar > PDF-editor....