Vergelijkingsresultaten opslaan

Er zijn twee manieren om verschillen op te slaan in ABBYY Documenten vergelijken:

1. Het opslaan van de vergelijkingsresultaten als opmerkingen in een geannoteerd PDF-document kan op een van de volgende manieren:
    • Klik op het document dat u wilt opslaan en klik op Bestand > Document met verschillen opslaan als PDF....
    • Klik op de knop in de werkbalk boven het document dat u wilt opslaan.
  2. Het opslaan van de vergelijkingsresultaten naar een tabel in Microsoft Word kan op een van de volgende manieren:
    • Klik op Bestand > Verschillen opslaan in bestand....
    • Klik op de knop op het VERSCHILLEN tabblad.