Andere indelingen

In het nieuwe taak- venster kunt u PDF's en afbeeldingen converteren naar populaire indelingen (*.pptx, *.odt, *.html, *.epub, *.fb2, *.rtf, *.txt, *.csv, *.djvu) en meerdere bestanden in één document combineren.

Een of meer bestanden converteren

1. Klik op de Openen tabblad en klik vervolgens op Converteren naar andere formaten.
  2. Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend een of meerdere bestanden om te converteren.
  3. Specificeer de conversie-instellingen. Deze instellingen bepalen het uiterlijk en de eigenschappen van het uitvoerdocument.
    1. Outputformaat selecteren Selecteer een indeling om uw bestand naar te converteren.
    2. OCR-talen Selecteer de taal/talen van uw document. Zie ook: Herkenningstalen.
    3. Meer opties... Opent het betreffende tabblad van het Indelingsinstellingen dialoogvenster.
  4. Voeg zo nodig bestanden toe of verwijder deze.
  5. Klik op de Converteren naar <indeling> knop.
  6. Specificeer een bestemmingsmap voor het uitvoerbestand.
    Als de taak voltooid is, wordt het resulterende bestand in de map geplaatst die u heeft gespecificeerd.

Bestanden combineren

1. Klik op de Openen tabblad en klik vervolgens op Converteren naar andere formaten.
  2. Selecteer de bestanden die u wilt converteren in het dialoogvenster dat wordt geopend.
  3. Specificeer de conversieopties.
  4. Voeg zo nodig bestanden toe of verwijder deze.
  5. Rangschik de bestanden in de gewenste volgorde en selecteer de Alle bestanden combineren in één document optie.
  6. Klik op de Converteren naar <indeling> knop.
  7. Specificeer een naam en een bestemmingsmap voor het uitvoerbestand.
    Als de taak voltooid is, wordt het resulterende document in de map geplaatst die u hebt gespecificeerd.