Het Nieuwe taak-venster

Wanneer u ABBYY FineReader opstart, Nieuwe taak wordt een venster geopend. Hierin kunt u eenvoudig documenten openen, scannen, maken of vergelijken. Als u het nieuwe taak- venster niet ziet (bijvoorbeeld als u het gesloten heeft of als u een bepaalde taak in ABBYY FineReader begonnen bent door met de rechter muisknop te klikken op een bestand in Windows Explorer), kunt u het te allen tijde openen door te klikken op de   knop op de hoofdwerkbalk.

Om te beginnen met het verwerken van een document selecteert u een taak:

1. In het linker deelvenster:
    • Klik op Openen als u reeds documenten heeft die verwerkt moeten worden.
    • Klik op Scannen als u de papieren documenten eerst moet scannen.
    • Klik op Vergelijken als u twee versies van hetzelfde document wilt vergelijken.
    • Klik op Recent om het werk te hervatten aan een eerder opgeslagen PDF-document of OCR-project.
  2. Selecteer in het rechter deelvenster de gewenste taak.

Om het u gemakkelijker te maken verschijnt er een pop-upvenster met een lijst van de meest voorkomende scenario's die onder een taak vallen als u de muiscursor op die taak plaatst.

De instellingen voor alle ABBYY FineReader-taken worden gespecificeerd in het  Opties dialoogvenster. Om het dialoogvenster te openen klikt u op Opties onderaan in het linker deelvenster.

Inhoud van het hoofdstuk