Opmerkingen-

Met de gereedschappen van de PDF-editor kunt u op elke plek in een PDF-document opmerkingen toevoegen, wat het bespreken en controleren van PDF-documenten veel eenvoudiger maakt.

1. Als de PDF-gereedschappen- werkbalk is verborgen, opent u deze door te klikken op de PDF-gereedschappen knop op de hoofdwerkbalk.
  2. Klik op de gereedschap in de PDF-gereedschappen- werkbalk.
  3. Als u de standaardkleur voor opmerkingen niet mooi vindt, kunt u een andere kleur kiezen op de werkbalk die boven het document wordt weergegeven.
  4. Klik op de locatie waar u de opmerking op de pagina wilt plaatsen en typ de opmerking.

U kunt de kleur van een bestaande opmerking wijzigen met het snelmenu.

Meer informatie over het openen, beantwoorden en verwijderen van opmerking vindt u in Samenwerken aan PDF-documenten .